Vår uppgift är att hitta den bästa försäkringslösningen för dig

Bland våra kunder råder en stor efterfrågan på bra försäkringslösningar, vilket vi har tagit till oss. Finanshuset erbjuder ett stort utbud av olika sorters försäkringar. Oavsett om du väljer att investera i en portfolio bond eller i en unit-linked försäkring så är målet detsamma, att få dina tillgångar att växa under säkra former. Det kan ske genom tillväxt på kapitalet, skattefördelar, billigare produkter eller genom en kombination av dem alla.

Flexibilitet och handlingsfrihet

Förutom att ge tillväxt på kapitalet i försäkringen så innefattar försäkringen ett livförsäkringsskydd som förser dina nära och kära med återbäring om olyckan skulle vara framme. Detta är kanske extra viktigt om man är familjeförsörjare. Det finns flera skattefördelar med att äga internationella försäkringar eller offshore försäkringar. Dessa försäkringar är samtidigt väldigt trygga och ger innehavaren en stor flexibilitet och handlingsfrihet.

Full kontroll på dina tillgångar

Att äga en försäkring betyder att du på ett mycket enkelt sätt kommer att ha full kontroll på dina tillgångar, eftersom de finns samlade under ett och samma tak. Att känna sig trygg och bekväm är för många människor den viktigaste aspekten med att äga en försäkring. Vår uppgift är att hitta den bästa försäkringslösningen för dig. I det ingår även att jämföra priser mellan de olika försäkringsbolagen, vilket kan variera markant. Dyrast är inte alltid bäst!