Förvalta dina pengar med låg risk utan att behöva avstå från möjligheten till en hög avkastning

Finanshuset erbjuder en mängd olika produkter och tjänster för dig som vill förvalta dina pengar med låg risk utan att behöva avstå från möjligheten till en hög avkastning. Vi skräddarsyr lösningar för både företag och privatpersoner. Ett oberoende samarbete med ledande försäkringsbolag och andra finansiella institutioner i Europa tillsammans med vår gedigna erfarenhet gör oss till ett bra alternativ när du väljer din finansiella rådgivare.

Stort utbud av intressanta alternativ

Om du är osäker på din investeringsstrategi, om du vill prova andra alternativ eller om du helt enkelt är missnöjd med den avkastning eller service du får från din bank eller ditt försäkringsbolag, så har Finanshuset ett stort utbud av intressanta alternativ. Det spelar ingen roll om du föredrar kapitalgaranterade produkter eller att maximera den potentiella avkastningen. Vissa kunder ställer kravet att inte spekulera med insatt kapital men ändå ha chans till en bättre avkastning än vad deras bank kan leverera. Andra väljer att frigöra kapitalgarantin, vilket innebär en något större risk.

Skräddarsydda lösningar utifrån dina önskemål

Vi kan bygga portföljer som både har säkerheten och möjligheten till hög avkastning. Kombinationerna är oändliga vilket innebär att vi kan skräddarsy lösningar helt baserade på kundens önskemål. Som kund kan du också vara säker på att Finanshuset endast samarbetar med bolag som förvaltar ditt kapital med omsorg och diskretion, vi sätter alltid dina önskemål och krav i centrum.

 


Kontakta oss gärna för mer information:

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande